Studio kulinarne w Warszawie-Józefowie

Studio kulinarne na warsztaty, spotkania integracyjne, prezentacje produktów, kolacje firmowe oraz private dining. Przywołaj przyjemność rozmowy przy stole, wspólnego gotowania i smakowania w czasie organizowanych przez nas warsztatów kulinarnych.

  • W pełni wyposażone miejsce o powierzchni 100 m2: kuchnia, jadalnia oraz miejsce do wypoczynku

  • 6 stołów roboczych na warsztaty do indywidualnej lub grupowej pracy

  • 2 niezależne stoły self cooking z płytami indukcyjnymi umożliwiające równoczesną pracę nawet 16 osobom

  • Dębowe stoły w jadalni z widokiem na las i wyjściem do ogrodu tworzą niezapomniany klimat spotkań biznesowych i integracyjnych

Zarezerwuj studio kulinarne

Warsztaty kulinarne – idealna forma integracji

Lubisz śledzić co dzieje się w temacie kulinarnych eksperymentów? Chcesz spędzić wyjątkowo czas, sam gotujesz i chcesz poszerzyć swoją wiedzę o fachowe rady doświadczonych szefów kuchni lub czerpiesz radość z gotowania w grupie? Jeżeli tak, to nasza oferta jest dla Ciebie. ,,Wypożycz sobie kucharza'' odbywa się w dwóch formułach:

Gotowanie na żywo

Daje możliwość obserwacji szefa kuchni podczas kulinarnych zmagań. W trakcie pokazu kucharz przygotowuje 3-4-daniowy posiłek, dzieląc się swoją wiedzą i doświadczeniem pasji gotowania, goście natomiast mają okazję wejść w bezpośrednią interakcję, zadawać pytania, weryfikować swoją wiedzę z najlepszymi.

Gotuj z nami

To forma warsztatu kulinarnego, podczas którego uczestnicy nabywają wiedzę poprzez własną praktykę gotowania z doświadczonym kucharzem. Podczas kilkugodzinnych zajęć będziesz miał szansę poszerzyć swoje umiejętności, oddać się przyjemności gotowania w grupie i wymienić się własnym doświadczeniem w tym temacie.

David Gaboriaud

Chef i kulinarny trener. Urodził sie we Francji, od kilku lat mieszka w Polsce. W telewizji Kuchnia+ prowadzi autorski program „David w Europie”. Występuje również w porannym programie „Dzień Dobry TVN”, gdzie gotuje potrawy inspirowane swoimi podróżami. Regularnie pojawia się na antenie Radio Zet Chilli w programie „Szczypta Chilli”, gdzie rozmawia o kuchni europejskiej. Jest ambasadorem kampanii „Menu Diabetyków”, układa przepisy, prowadzi warsztaty i pokazy dla chorych na cukrzycę. Pod koniec 2014 r. rzucił pracę w korporacji, by całkowicie poświęcić się swojej największej pasji – kuchni i kulinarnemu coachingowi. Miłość do gotowania łączy z podróżami i sportem. Poprzez swoją pracę chce zarazić innych swoją pasją do gotowania, wiarą w swoje możliwości i pokazać innym jak gotować z radością i na luzie, bo jak mówi – gotowanie ma być chwilą przyjemności pod każdym względem. Jego motto - nie odżywiać się, a jeść dla przyjemności.

Jakub Steuermark

Urodzony i wychowany na warszawskim Powiślu. Po wielu latach pracy w reklamie, z korzyścią dla świata i dla Polnej oddał się pasji jedzeniowych eksperymentów. Ma za sobą doświadczenie w pracy gastronomicznej w USA, Anglii i Hiszpanii. W Anglii na stanowisku Szefa Kuchni w jednym z prestiżowych gastropubów w West Sussex. Stamtąd trafił do Londynu, gdzie razem z innymi szefami mógł współtworzyć Jamie’s Italian, włoską restaurację Jamiego Olivera w Covent Garden. Tam też ukończył formalnie wykształcenie kucharskie i ruszył w dalszą podróż. Jesienią 2013 wrócił do Polski, gdzie rozwija swój autorski projekt Masło i Szałwia krzewiąc idee Comfort Food – czyli prostych dań składających się z sezonowych, jakościowych składników. Kucharz orkiestra.

Michał Toczyłowski

Michał Toczyłowski - ma zaledwie 22 lata, a na swoich barkach dźwiga niemałe doświadczenie. Zaczynał w wieku 16 lat od warszawskiej kawiarnio-restauracji NABO, gdzie poznał tajniki kuchni skandynawskiej. Michał do dziś współpracuje z Grzegorzem Łapanowskim. Następnym krokiem była restauracja Moonsfera. Kilka miesięcy później uczył się pod skrzydłami Jacka Grochowiny, aby poznać sztukę Fine Diningu. Po roku dołączył do jedynej wówczas restauracji w Polsce z gwiazdką Michelin - Atelier Amaro. Odbył tam dwuletnią praktykę. W tym czasie razem z kilkunastoma innymi uczniami ze szkoły, do której uczęszczał, Michał pobił rekord Guinnesa na największą mozaikę sushi na świecie. Od tamtego czasu pracował także w koncepcie Adrianny Marczewskiej - La BlaBla, jako jej zastępca. Niedługo potem Michał poznawał tajniki kuchni francuskiej u boku Erwana Debono w restauracji "Bez Tytułu". Na tym aktywność Michała się nie kończyła, w międzyczasie znajdował czas na nagrania podcastów kulinarnych dla Radia Kampus, filmików śniadaniowych dla TVN METEO ACTIVE, udzielał się także w Slow Food Youth Warszawa oraz czynnie pomagał w Fundacji ,,Szkoła na widelcu.'' Michał w wolnym czasie łączy gotowanie z drugą swoją życiową pasją, bieganiem, co za tym idzie, w marcu światło dzienne ujrzy książka pod tytułem Run&Cook. Michał jest jej współautorem, napisał do niej całą część kulinarną. "Mógłbym powiedzieć że od 3 roku życia gotowałem z babcią w kuchni, a w wieku 8 lat zrobiłem własne danie, ale nie znoszę tych sztucznych i nieprawdziwych formułek polskich celebrytów. Zacząłem mając 15 lat, bez żadnego doświadczenia. Jestem kucharzem z zawodu, a nie z billboardu, kocham gotować i jeść i mimo młodego wieku chcę zarażać tą miłością innych. Po prostu."

Patryk Dobrzelak

Kucharz, łączący miłość do gotowania z pasją do drewna. Pasja do gotowania kwitnie w Patryku od 6-tego roku życia, dlatego można się było spodziewać, że ukończy technikum gastronomiczne i pójdzie kulinarną ścieżką. Doświadczenie jako kucharz zdobywał między innymi u boku Grzegorza Łapanowskiego, Davida Gaboriaud, Jakuba Steuermarka oraz w Pogromcach Meatów by Andrzej Andrzejczak, Tomasz Tomaszek. Patrzyk współpracuje z Akademią Kulinarną Whirlpool gdzie chefem jest Marco Ghia oraz z Fundacją ,,Szkoła na Widelcu''. Prowadzi aktywnie samodzielne warsztaty i pokazy kulinarne dla dorosłych oraz dzieci. Patryk najlepiej czuje się w kuchni włoskiej oraz w street foodzie, jednak jak sam podkreśla, ,,Najwięcej przyjemności sprawia mi prosta kuchnia z dobrymi składnikami oraz ciekawymi i wyraźnymi smakami. Moje gastronomiczne motto to "Zjeść mniej ale za to dobrej jakości"''.

Wyposażenie studia kulinarnego:

W pełni wyposażone miejsce o powierzchni 100 m2, składające się z kuchni, jadalni oraz miejsca do wypoczynku i integracji. W naszym studiu można przeprowadzić warsztaty kulinarne do 50 osób. Zapewniamy także catering do 50 osób.

  • 2 niezależne stoły self cooking z płytami

  • 11 stołów roboczych na warsztaty

  • 6 stołów roboczych z krzesłami

  • Lodówka, zamrażarka, zmywarka

  • Jadalnia z wyjściem do ogrodu

  • Malakser, blender, zestaw noży, garnki, miski i inne kuchenne niezbędniki do gotowania i pieczenia

Jedyne takie studio kulinarne

Nowoczesne i przyjazne miejsce, zlokalizowane w Warszawie-Józefowie. Udostępniamy przestrzeń na szkolenia, w pełni wyposażone studio kulinarne, wspólne miejsce do jedzenia i wypoczywania. Ogród i las wokół domu stanowią wyjątkowe otoczenie dla wydarzeń plenerowych, sesji zdjęciowych i pokazów.

  • 25 minut jazdy samochodem z centrum Warszawy

  • Kolejka podmiejska dla niezmotoryzowanych

  • Otoczona lasem, sprzyjająca kreatywności, piękna i cicha okolica

  • Bliskość natury i odwiedziny leśnych zwierząt :)

Poznaj naszą propozycję wynajmu sali na szkolenie, warsztaty lub konferencję.